INICI              

El Departament de Producció i Control de Qualitat compta amb el seu propi laboratori químic i microbiològic, inscrit al Registre de Laboratoris Agroalimentaris de Catalunya, on es porta a terme la catalogació i anàlisi de tots els productes rebuts, així com el control dels productes semielaborats i finals.

PROMIC i SUEROS y DERIVADOS dediquen un gran esforç en R + D + i participant en diferens projectes de recerca, innovació i millora en diversos àmbits.

PERÍODE
PROJECTE
LOGOTIPS
2005-2008

PROMIC va realitzar el projecte titulat "Disseny de nous productes estabilitzats en líquid per a l'alimentació porcina", el qual ha estat finançat pel Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) de la Secretaria d'Indústria de la Generalitat de Catalunya (RDITSIND06-1 - 0706) i el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Indústria, Economia i Competitivitat (IDI-20060136).

2006-2007

SUEROS Y DERIVADOS va realitzar el projecte "PLANTA DE RECICLATGE DE PRODUCTES LACTIS" el qual ha estat finançat pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Indústria, Economia i Competitivitat (IDI-20070169).

2010-2012

SUEROS Y DERIVADOS va realitzar el projecte en cooperació titulat "Estudi sobre matèries primeres alternatives en nutrició animal" (EMANA), el qual va ser cofinançat pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Indústria, Economia i Competitivitat i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el Programa Operatiu d'R + D + i per i per al benefici de les empreses - Fons Tecnològic (IDI-20100923).

2012-2013

PROMIC va realitzar el projecte en cooperació titulat "Subproductes d'ou i formatge per a alimentació animal (2/2)", el qual ha estat finançat pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Indústria, Economia i Competitivitat (IDI- 20.120.481).

2013-2015

SUEROS Y DERIVADOS va realitzar el projecte titulat "ELIMINACIÓ DE REACCIONS MAILLARD AL ASSECAT de subproductes LACTIS", el qual va ser cofinançat pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Indústria, Economia i Competitivitat i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER ) mitjançant el Programa Operatiu d'R + D + i per i per al benefici de les empreses - Fons Tecnològic (IDI-20131061).

2015

PROMIC està realitzant el projecte en cooperació titulat "Desenvolupament d'una estratègia competitiva per a la millora de la sostenibilitat de la cadena agroalimentària i l'ús eficient dels recursos naturals (2/7)", el qual ha estat finançat pel Centre per al Desenvolupament tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Indústria, Economia i Competitivitat en el marc del Programa Estratègic CENT (IDI-20150588).

2015-2017

SUEROS Y DERIVADOS, està liderant l'execució del projecte en cooperació titulat "Valorització de llevats per a l'alimentació d'aus" (ITC-20.151.041). Aquest projecte té com a objectiu valorització de llevats procedents de la indústria cervesera i de panificació per a l'alimentació de gallines ponedores i pollastres. L'execució del projecte li ha permès, com a principals resultats, el desenvolupament d'un procés industrial per a la creació d'un nou ingredient basat en llevats per a alimentació animal, caracteritzat nutricionalment i avaluat en les espècies destinació gràcies als estudis realitzats per les altres dues empreses constituents de l'agrupació. El projecte s'està desenvolupant amb ajuda del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Indústria, Economia i Competitivitat, i cofinançada per la Unió Europea (Fons FEDER) a través del Programa Operatiu de Creixement Intel·ligent (2014-2020). CONVOCATÒRIA FEDER INNTERCONECTA 2015.