Certificats

Inscrita des del 1987 al registre d'indústries agràries com a fabricant de matèries primes per a pinsos compostos, l'any 1994 l'empresa obté, de la Junta de subproductes del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, l'autorització per a l'activitat de valorització de residus alimentaris per a la seva posterior utilització en alimentació animal. L'any 2014 abandona la gestió de residus per dedicar-se a la valorització de productes i subproductes alimentaris destinats a l'alimentació animal.

 

En el marc d'aquestes activitats, amb la intenció de millorar els nostres productes i serveis, durant el segon semestre del 2002, vam instaurar un Sistema de Qualitat basat en la norma ISO 9001:2000 i vam obtenir la Certificació de Bureau Veritas Quality International España, SA.

 

Des de l'any 2007 també som gestors autoritzats SANDACH, per a la gestió de productes d'origen animal.

 

Disposem de transportistes autoritzats per per la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia de la Generalitat de Catalunya, que fan les recollides dels subproductes.

 

Promic, S.A i Sueros y Derivados, S.L.U. són membres de la plataforma Sedex des d'abril del 2012. Ambdues empreses han estat auditades per Bureau Veritas Certification complint favorablement els 4 pilars de l'auditoría SMETA:

 

Normatives Laborals
Prevenció de Riscos Laborals
Medi Ambient
Ètica Comercial

 

Seguint amb el compromís d'assegurament de la inocuïtat alimentaria en totes les etapes de la cadena, Promic obté l'any 2013 la seva primera planta certificada GMP+.

PROMIC SA

SUEROS Y DERIVADOS SLU

APEVAL SAS

Adreça

Ctra. C-17z, Km 72.5,
08508 Les Masies de Voltregà
(Barcelona) Espanya

+34 938 502 727

Comparteix el contingut