Gestió de Subproductes Alimentaris

Solucions industrials

Solucions Industrials de valorització de subproductes de l'alimentació humana amb destinació a la seva transformació en matèries per alimentació animal

 

Subproductes i productes acabats de la fabricació de... Fleca, pastisseria, pastes alimentàries, galetes, cereals per esmorzar, xocolates i cacau, caramels, snacks fregits, fruita seca, arròs, farines, gelats, llet, iogurt i postres lactis, formatges , sucs i refrescs ....,

 

Produccions regulars i / o puntuals, a granel i / o paletitzats, amb i sense envàs, secs, semisecs i líquids, són gestionats de manera segura mitjançant processos industrials garantint la sanitat dels productes elaborats que esdevenen matèries primeres higienitzades per al seu ús en alimentació animal.

 

PROMIC GROUP garanteix la protecció de la marca a tots els nostres aprovisionadors.

Logística

A Promic Group gestionem totes les necessitats dels nostres aprovisionadors. Des de la posada a disposició dels equips necessaris per a l'emmagatzematge dels subproductes, fins a la retirada en els terminis requerits.

 

Som capaços de donar servei a operadors del sector alimentació humana ubicats a tot el sud-oest d'Europa, a una distància de 700 km de qualsevol de les nostres plantes i / o centres de transferència, en menys de 24 hores i de la forma més eficient, ràpida i còmoda per l'aprovisionador.

 

Les nostres certificacions de qualitat ens ajuden a mantenir un estricte seguiment de la traçabilitat de les trameses, amb documentació d'acompanyament d'acord a les normatives vigents.

PME (Parc Mòbil Extern):

El grup compta amb tot tipus d'instal·lacions on poder emmagatzemar els subproductes (compactadors, contenidors, cisternes, premses, caixes paletes ...) i disposa dels mitjans necessaris per a les operacions de neteja i manteniment dels mateixos.

 

El nostre equip de PME (Parc Mòbil Extern) avalua la situació de cada aprovisionador (tipus de producte, espai disponible a la planta de producció, volum generat ...) i adapta i personalitza cada instal·lació a les seves expectatives i requisits.

Adreça

Ctra. C-17z, Km 72.5,
08508 Les Masies de Voltregà
(Barcelona) Espanya

+34 938 502 727

Comparteix el contingut